Retour en ruilen

Bestelling retourneren of ruilen

Retourneren

Alle standaard producten die niet speciaal zijn bedrukt en of geassembleerd, kunnen 60 dagen worden geruild na aankoop. 
Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking incl. labels worden geretourneerd.
Na controle van de door ons ontvangen retourzending, storten wij het geld terug op de rekening waarmee de order is geplaats. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Wanneer je artikelen wilt retourneren of ruilen, kunt je een e-mail sturen naar Klik Hier
Vermeld het ordernummer in het onderwerp van je e-mail voor een snelle afhandeling. 
Geef duidelijk aan of je het product/producten wil retourneren en of dit wenst te ruilen.

Let op: de kosten voor retour sturen anders dan defect/omruilen zijn voor eigen kosten. Producten retour en of ruilen dienen in dezelfde staat te verkeren als verkregen, incl. verpakking, labels etc. Gebruikte producten kunnen niet geruild worden of zomaar geretourneerd.

Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ons heeft gedaan. 

Herroepingsrecht

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste zestig dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de jou. Tijdens dit termijn ga je zorgvuldig om met het product en de verpakking. Je kunt het product slechts in die mate uitpakken en/of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of jij het product wenst te behouden.

Indien je van het herroepingsrecht gebruik maakt, dien je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren.

(De volledige tekst van de algemene voorwaarden kunt u vinden onder de tab algemene voorwaarden)

© 2017 - 2024 I Love Trails | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel